PoGMaQraM
MVsCNloJ
hDufPeb
KlHaB
CMaJ
DfP
o
Tonny van der Putten
Wie
Werkwijze
Interviews
CV
Voor U
Contact
Weblog
Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

 

Tonny van der Putten

Klaproos 46, 2992 VL Barendrecht.

Tel. 0180 556649 / 06 51707185  e-mail: info@tonnyvanderputten.nl

 

Opleiding: MMS – opleiding MBO Engels – opleiding psychologie – cursus Hongaars

 

Functies: hoofdredacteur Omkatern – hoofdredacteur kinderkrant Mijn Krant – hoofdredacteur NVGN Magazine – hoofdredacteur Archeon Journaal – radioverslaggever lokale omroep Alphen aan den Rijn – redacteur diverse nationale en internationale (vak)tijdschriften.

 

Gemaakte reportages:

Spel zonder Grenzen in Italië, Carnaval in Nice, Kindertehuizen en zigeunerkampen in Hongarije, armoede in de Oekraïne, kerstbomen in Duitsland en verhalen vanaf een sleepboot, vanuit een zweefvliegtuig, de sinterklaaskoets, een politieboot en een kerncentrale. Maar ook commerciële reportages zoals o.a. een bezoek aan de Duitse volkswagenfabriek, een Finse kachelfabriek, Belgische kunststoffenfabriek, de Nederlandse kermis in Letland of een Nederlands arkenbouwbedrijf, een Duitse vloerenbeurs maar ook het Amerikaanse Las Vegas.

 

Gepubliceerd o.a. in: De Zaak, Viva, Horeca Entree, Avanta, Job in de Regio, Qui Vive, Thuiszorgkoerier, Léérkracht, Computer op School, Hospicekrant, De Telegraaf, Rekenschap, Happinez, Plus Magazine, Ook!, Funda Verhuisblad, Welke Gidsen, de Angenent Tribune van TNT.

 

Uitgekomen boeken:

Bij Kluwer: Persberichten schrijven

Gemeente Alphen aan den Rijn: Het persoonlijk leven van de gemeenteraad

BVH Communicatie: De Uitvaartdanseres

Eigen beheer: Als je slaapt gaan ook jouw ogen dicht.